Studsgård kirke

Gudstjenester

08Aug

10. s. e. trin.

Studsgård Kirke
Jens Christian Kirk
kl. 09:00
15Aug

11. s. e. trin.

Studsgård Kirke
Jens Christian Kirk
kl. 09:00
Alle gudstjenester

Arrangementer

Der blev ikke fundet planlagte arrangementer. Alle arrangementer

Babysalmesang

 

Studsgård Kirke indbyder igen til Babysalmesang, som er 40 minutters sang og sanseoplevelser i kirken over 7 gange. Vi mødes mandage kl. 10, og efter salmesangen er der kaffe/te og en lille forfriskning i kirken.

Det kræver ikke et stort kendskab til salmer og kirken, og alle kan være med, hvis bare man har lyst til at synge! Det er et gratis tilbud, og der kræves tilmelding.

Vi mødes følgende datoer: 17/2, 24/2, 9/3, 16/3, 23/3, 30/3, *14/4 (NB: tirsdag). Vi afslutter forløbet med at medvirke til en søndagsgudstjeneste d. 19/4.

Tilmelding senest torsdag d. 6/2 til Kirke- og kulturmedarbejder Dorte Klokmose: dorte@snejbjergkirke.dk

 

Studsgård Børneklub

 

Studsgård Børneklub mødes første fredag i måneden på Studsgård Friskole fra kl.16.00 – 17.30. Nogle onsdage er der stadig Familiegudstjenester, og så er det i Studsgård Kirke med efterfølgende spisning for dem som har lyst.

Hver gang begynder vi med ”vores” sang (Lyder bl.a.: det skal skinne for SBK”) Der er altid en stor lyst til at få lov til at begynde på sangen. Så er der en af de voksne, som har en fortælling fra bibelen og så beder vi samlet Fadervor.

Derefter begynder aktiviteten. Det kan være smuglerløb, krea aften, venne aften, lege ude eller i hallen, emneaften om f.eks. flygtninge, temaaften om f.eks. Påske, bowling, spilleaften (brætspil) og mange andre ting. Når der er omkring 20 minutter tilbage sætter vi os sammen og får en lille forfriskning og slutter dagen af sammen med at synge første vers af ”Nu går solen sin vej.”

I løbet af året er vi ofte også på en overnatning et sted i Midtjylland og har desuden deltaget i KFUM og KFUK`s Børnejulefrokost.

I løbet af året arrangerer menighedsrådet desuden mindst en koncert for børn i samarbejde med Haunstrup menighedsråd. Denne koncert er på en onsdag. Næste større koncert er d. 25.11. i Studsgård Kirke med Kaya Brüel og Ole Kibsgård.

Børneklubben er for alle fra 0. – 6. klasse og ligegyldig hvor man bor og går i skole. Det koster ikke noget at deltage, og man er meget velkommen til at komme og prøve at være med hvis man ikke er helt sikker.

Kontakt: Anna Ahler Kjeldgaard: 40 44 26 36 eller Søren Riis Eriksen: 30 66 02 80

 

Skip to content